14 -18 ώρες χρειάζεται να παραμείνει ο χυμός των σταφυλιών από Αγιωργίτικο, σε επαφή με τους φλοιούς για να αποκτήσει το ροζέ της Γαίας το λαμπερό τριανταφυλλί του χρώμα. Αρώματα κερασιού και γλυκών μπαχαρικών συνθέτουν το αρωματικό προφίλ ενώ το στόμα είναι φρέσκο και τραγανό με φρουτώδη επίγευση. Ένα εξαιρετικό ροζέ κάτω από τα 10 ευρώ. Δοκιμάστε το συνδυασμό του με αυγά στραπατσάδα σάλτσα ντομάτας, φέτα και πιπεριές.
ΤΥΠΟΣ ΚΡΑΣΙΟΥ:
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:
- Πελοπόννησος
ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ:
ΠΟΙΚΙΛΙΑ:
- Αγιωργίτικο
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ:
- ΠΓΕ Πελοπόννησος
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ:
- Ξηρά / Dry
ΦΙΑΛΗ:
- 1,5lt