Κάθε κρασί του ''μετρ'' της Σαντορίνης Πάρι Σιγάλα διαθέτει προσωπικότητα και χαρακτήρα. Εδώ το Ασύρτικο από παλαιά αμπέλια ζυμώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και ωριμάζει μαζί με τις οινολάσπες για 6 μήνες περίπου αποκτώντας όγκο και έξτρα επίπεδα πολυπλοκότητας.
- Διακριτικό το βαρέλι δρα ως κομπάρσος στην καθαρότητα του Ασύρτικου.
- Δυνατότητα παλαίωσης 5-7 έτη μετά τον τρύγο.
ΤΥΠΟΣ ΚΡΑΣΙΟΥ:
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:
- Ελλάδα
- Κυκλάδες
ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ:
ΠΟΙΚΙΛΙΑ:
- Ασύρτικο
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ:
- ΠΟΠ Σαντορίνη
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ:
- Ξηρά / Dry
ΦΙΑΛΗ:
- 750ml
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ:
- 12%-15%