Μια από τις πρώτες Ελληνικές μικροζυθοποιίες που άνοιξε το δρόμο για την δημιουργία premium Ελληνικής μπύρας. Παράγεται στην Εύβοια και στο τιμόνι αυτής της προσπάθειας βρίσκεται ο οινολόγος Σοφοκλής Παναγιώτου.
- Φρέσκια, μη παστεριωμένη, φιλτραρισμένη, διπλής ζύμωσης Ale μπύρα όπου χρησιμοποιείται ολόκληρος ο λυκίσκος για να δώσει τη χαρακτηριστική πικρή αίσθηση με την ωρίμαση να διαρκεί 5 εβδομάδες σε χαμηλές θερμοκρασίες.
- Ιδιαιτερότητα της η χρήση μελιού ανθέων.
- Χρυσαφένια όψη με φινετσάτο γλυκό άρωμα ώριμων εσπεριδοειδών, εξωτικών φρούτων και μελιού. Πυκνός αφρός, με κυρίαρχα τα άνθη εσπεριδοειδών στο στόμα και ελαφριά πικρή επίγευση.
ΤΥΠΟΣ ΜΠΥΡΑΣ:
- Ale
ΧΡΩΜΑ :
- Σκούρο Ξανθό
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:
- Ελλάδα
ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ:
ΦΙΑΛΗ ΜΠΥΡΑΣ:
- 330ml