Επισκεφτείτε τα καταστήματα μας για τις αγορές σας!!
Πλούσια ποικιλία μοναδικών κρασιών & premium ποτών καθώς και εκλεκτά προϊόντα από το delicatessen μας για ξεχωριστά δώρα.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€

* εκτός δώρων

Στην Oak Cava θα βρείτε πάνω από 1500 ετικέτες κρασιών.

ΟΛΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΜΠΥΡΕΣ

ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΠΥΡΑ

Mεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα πούρα κάθε μεγέθους, σχήματος και διαμέτρου τα οποία συντηρούνται σε ιδανικές συνθήκες ώστε να διατηρείται αναλλοίωτο το μοναδικό άρωμα και η γεύση τους.

ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΩΡΟ

ΟΛΑ ΑΠΟ ΔΩΡΑ

Στην Oak Cava θα βρείτε πάνω από 1500 ετικέτες κρασιών.

ΟΛΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ
Home

Oak Cava

Oak Cava
SPIRIT OF LIFE

Η Oak ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το Μάϊο του 2013 ανοίγοντας τις πόρτες ενός υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής καταστήματος στο Χαλάνδρι, που έμελλε να γίνει πόλος έλξης, όχι μόνο για την μεγάλη συλλογή των εκλεκτών προϊόντων που φιλοξενεί στους χώρους της αλλά και για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της. Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του ρευστού κόσμου του κρασιού και του ποτού, που διαρκώς εξειδικεύεται και ανανεώνεται, η Oak επιλέγει -μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλους Οίκους του εξωτερικού κι όχι μόνο-  και προτείνει προϊόντα που εκφράζουν τόσο τις κλασσικές όσο και τις παγκόσμιες νέες τάσεις της αγοράς. Κρασιά από τον ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα, ποτά παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπα, ελληνικά και ξένα, εξειδικευμένα προϊόντα για mixologists, εκλεκτά delicatessen, φροντισμένες συνθέσεις δώρων, πούρα και αξεσουάρ του «ευ ζην» παρουσιάζονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως wine room, cigar room, event table, για την απόλαυσή σας μόνο.
Σας περιμένουμε!

Στην Oak πιστεύουμε στην παραγωγή ιδιαίτερων προϊόντων από παραγωγούς που ξεχωρίζουν και προσπαθούμε να τα βάλουμε στην καθημερινότητα μας.
MENU