SHOP

search icon
arrow icon

SHOP

search icon
arrow icon
10+1 κρασιά για το καλοκαίρι!

10+1 κρασιά για το καλοκαίρι!

Λίγα πράγματα είναι πιο απολαυστικά από ένα τέλεια παγωμένο ποτήρι κρασί το καλοκαίρι. Λόγω της ζέστης ο κόσμος προτιμάει κάτι πιο δροσερό ή ακόμα και παγωμένο και αμέσως απορρίπτει το κόκκινο κρασί. Από την άλλη πλευρά το λευκό κρασί συνήθως σερβίρεται δροσερό με ιδανική θερμοκρασία περίπου τους 8 βαθμούς.

Ένα καλό μπουκάλι sauvignon blanc μπορεί να γίνει το αστέρι της παράστασης σε ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ. Όξινο αλλά αρκετά απαλό με νότες λάιμ, βοτάνων και τροπικού μάνγκο.

Ένα ποτήρι chardonnay με φρουτώδη χαρακτήρα ή ένα εκλεπτυσμένο γλυκό Moscato είναι ότι πρέπει για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού!

Φυσικά, τα λευκά κρασιά και τα ροζέ είναι αγαπημένες καλοκαιρινές επιλογές, αλλά δεν είναι τα μόνα κρασιά που μπορείτε να απολαύσετε όταν έχει ζέστη. Στην πραγματικότητα, το ελαφρά δροσισμένο κόκκινο κρασί είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του καλοκαιριού. Φυσικά δεν πρέπει να σταματήσετε να πίνετε κόκκινο κρασί μόνο και μόνο επειδή αλλάζει η σεζόν! Απλώς επιλέγετε μια ελαφρύτερη ποικιλία όπως το Pinot Noir.

Δείτε ακόμα