SHOP

search icon
arrow icon

SHOP

search icon
arrow icon
Ποια είναι τα 5 ποτά που έχουν τις λιγότερες θερμίδες;

Ποια είναι τα 5 ποτά που έχουν τις λιγότερες θερμίδες;

Το αθηναϊκό καλοκαίρι ζει στα μπαλκόνια και στις ταράτσες της πόλης, εδώ όπου μπορούμε και πάλι να χαρούμε με φίλους, εκείνες, τις αξέχαστες θερινές νύχτες που θα θυμόμαστε για πάντα! Μυρωδιά φουντωτών βασιλικών, τραπέζι γεμάτο σπιτικά μεζεδάκια, cocktails που φτιάχτηκαν αυθόρμητα και πάνω απ’ όλα αυτά να ενώνονται τα γέλια της παρέας, μπλεγμένα με τη βουή της Αθήνας μας…

Γέμισε το μπαλκόνι με αρωματικά κεριά, τύλιξε με φωτισμένες γιρλάντες τα κάγκελα και κρέμασε φαναράκια στα φυτά σου. Σε λίγα λεπτά η βεράντα σου θα μοιάζει με αθηναϊκό bar!

Aν έχεις διάθεση για πειραματισμούς, μπορείς ακόμα και να δημιουργήσεις το δικό σου cocktail, και μάλιστα με λίγες θερμίδες.

Είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζεις!

Gin and Tonic

Το γνωστό και αγαπημένο μας Gin Tonic έχει περίπου 100 θερμίδες. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσουμε light Tonic ή ακόμα και σόδα τότε οι θερμίδες πέφτουν ακόμα περισσότερο.

Aperol Spritz

Ένα δροσερό Aperol Spritz φέρει περίπου 125 θερμίδες. Ο συνδυασμός του Aperol με prosecco και σόδα είναι ιδανικός συνδιασμος για το καλοκαίρι!

Vodka Soda

Ο συνδυασμός βότκας με σόδα μας δίνει περίπου 95 θερμίδες. Οπότε απολαμβανουμε την αγαπημένη μας vodka χωρίς τύψεις.

Rum and Cola

Αν ψάχνεις κάτι με πιο έντονη γεύση τότε το ρούμι σε συνδιασμο με κάποια κόλα zero ή light είναι η απάντηση. Με περίπου 100 θερμίδες το ποτήρι είναι μια ιδανική λύση.

Negroni

Gin, vermouth και campari. Κλασσικό και διαχρονικό cocktail με περίπου 95 θερμίδες. Απολαύστε ελεύθερα!

Δείτε ακόμα